Rusalena Dimitrova

Не съм вярвала, че мога да нарисувам нещо и то да бъде разпознаваемо и от другите…например кон… Обаче благодарение на Мери и Мега се научаваш да откриваш детето отново в теб, да виждаш света по нов начин, да се наслаждаваш на рисуването и да се вдъхновяваш. Събуждаш твореца в теб, когато си в хармония със себе си. Препоръчвам на всички, които казват „аз не мога“, да се доверят на професионализма и личната на харизма на тези прекрасни дами! Благодаря ви отново за вниманието, отношението и доброто 🙂 За мен беше удоволствие! Беше МЕГА яко 🙂

Petia Petkova

Едва няколко дни, а такива прекрасни резултати! Благодаря ви, Мега и Мери, за това, което правите! Освен с умения, от курса си тръгвам с нови и качествени познанства! Със сигурност ще се срещнем отново 🙂

Desislava Atanasova
Благодаря ви, Меги и Мери, за прекрасното преживяване!
Anastassia Dim
По време на курса имах поредното преживяване на тема „няма невъзможни неща“. Препоръчвам това 4-дневно приключение на всеки, който тайничко си мисли, че в него живее неизявен художник и още по-горещо го препоръчвам на всеки, който си казва, че „не може да рисува“. Ако искате да рисувате – просто елате и го направете.
Водещите Меги и Мери са повече от прекрасни, те са слънчеви, ще ви залеят със своя позитивизъм, ще са търпеливи към особеностите на всеки, ще ви подкрепят и водят по пътя към „художника в теб“.
Благодаря и чакам новите срещи <3
Nelly Ifandieva
В първия ден на курс исках да се науча да рисувам, но не вярвах. Четири дни по-късно не мога да си намеря място от щастие… и от време на време още не мога да повярвам. Курсът, методът, художниците, които ни водеха — прекрасни. Препоръчвам това усещане на всеки добър човек.
Show Buttons
Hide Buttons