Курсове по рисуване „Отключи Художника в Теб“ с помощта на дясното полукълбо на мозъка.

За четири дни ще се запознаеш с пет умения за рисуване по метода на Д-р Бети Едуардс. Пет лесни за запомняне умения които винаги ще ги помниш и които ще ти помагат на практика да нарисуваш всичко което поискаш. Ще се упражняваш да мислиш гениално като го е правил великият Леонардо да Винчи. Ще се удивиш как гимнастиката на пръстите ще ти помогне да рисуваш и с двете си ръце.  И всичко това с помощта на дясната половина на твоят мозък!

Уверявам те! Ако можеш да си напишеш своето име, ще можеш да се научиш и да рисуваш.

Ателиета за рисуване на Мандали

Да си нарисуваш сам лична мандала е един вълшебен процес, който може да ви донесе радост, удоволствие и баланс. Процес който напълно ви разкрива и дава тласък за развитие на творческите ви способности. 

От момента в който започнете да рисувате мандалата, тя ще ви подскаже как да постигнете вътрешно спокойствие и просветление, да хармонизирате заобикалящото ви пространство, да балансирате и опознаете себе си. 

ДЗЕНплетеници ателиета за рисуване на структорирани модели

ДзенПлетеници „Zentangle ®“ е вид медитативно рисуване. Лесен за научаване, релаксиращ и забавен начин да създавате красиви изображения чрез рисуване на структурирани модели. Той е създаден от Рик Робъртс и Мария Томас, наречен от тях „Zentangle“ и е регистрирана търговска марка. Научете повече на zentangle.com

Вдъхновена от метода и опита ми в измисляне на нови модели мога да науча всеки, дори и да не сте художник. Моделите се обясняват стъпка по стъпка, така че до края на курса ще имате завършена рисунка, които ще вземете с вас у дома си. Методът отключва креативност, подобрява фокуса, изгражда доверие в себе си и е забавен начин да преодолеете стреса и напрежението в ежедневието.
В процеса на работа са включени упражнения и техники за балансиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка от моя метода „Рисувай и твори и с двете си ръце“

Show Buttons
Hide Buttons