Untitled Document Untitled Document
курс по рисуване, лятна занималня, мартеници
твори и играй
Начална страница
Онлайн магазин
Мартеници
Детско Арт Студио НИК
1
Контакти

 

 


ШКОЛИ и АТЕЛИЕТА

  Клубни занимания

Клуб "АЗ И МАМА ЗАЕДНО" - Курсовете са предназначени за деца на възраст от 1 до 4години заедно с техните родители. Максимален брой места в групата - 6 деца. Месечна такса 40 лв.

Програмата започва с ДВИЖЕНИЕ И МУЗИКА, след това ТВОРИМ и накрая завършваме  с образователен ТЕАТЪР.  Деца и родители 60 минути заедно творят и играят в Детско Арт Студио НИК.

Club Mom and I together

Искате ли да дадете на детето си възможност за изграждане на умения в най-ранна възраст?
Клуб "АЗ И МАМА ЗАЕДНО" в Детско Арт Студио НИК е един от малкото детски центрове за ранно развитие в София и предлага един модерен, творчески подход за занимание и обучение. Ние създадохме едно удобно и приятно местенце за свободна и продуктивна комуникация между деца, родители и специалисти. Заниманията протичат в рамките на 60 минути -започваме с ДВИЖЕНИЕ И МУЗИКА, след това ТВОРИМ и завършваме  с образователен ТЕАТЪР. Нашите преподаватели ще  помогнат на децата заедно с техните родители да развиват двигателни умения, реторика, визуална памет, логическо и асоциативно мислене, музикални умения, да придобият сръчности, да творят. По време на заниманията ще рисуват, майсторят, моделират, учат стихчета, песни, танци, пословици, ще се запознаят с буквите и цифрите. Използването на различни средства - бои за рисуване с пръсти, хартия, четки, моливи, тесто, дървени играчки, естествени материали, магнитни елементи и специални учебни помагала, ефективно влияят на нашата  цел за пълноценното развитие на децата. 
С какво ще ви е полезна нашата програма:
  • Подпомага за ранното развитие на моториката, координацията, усещането за цвят, паметта и вниманието.
  • Голямото разнообразие на различни видове дейности: изкуство, конструиране, приложни дейности, движения с музика, образование, околна среда, семейство, храни и готварство, игри, градинарство, въображение, музика и природен свят.
  • Родителят участва активно в заниманията.
  • Детето се социализира в приятна и подходяща среда.
  • За заниманията приоритетно се вклучват  естествени и екологични материали и авторски дървени играчки.
  • Получавате „Джобни хитринки” с идеи и съвети за занимания с децата в къщи.
  • Възможност за дискусия със специалист и обмяна на опит с други родители.
Творческите занимания имат решаваща роля за развиване на въображението на децата, както и способността им да мислят самостоятелно и да се справят с възложените им задачи. Игрите създават положителни емоции и чувство на удовлетворение от постигнатото и успеха. Развиват и по-големи възможности в общуването. Заниманията допринасят за хармонични отношения и близост между родители и деца, както и позитивно отношение на детето към себе си и заобикалящия го свят. Първите възпитатели в живота на всеки човек обикновено са неговите родители. Затова Ви каним - Елате с вашия дребчо в Детско Арт Студио НИК и заедно ще се обучаваме и забавляваме!
  Клубни занимания

РИСУВАНЕ -

Курсовете са предназначени за деца на възраст от 4 до 8 години. Максимален брой места в групата - 8 души. Месечна такса 40 лв.


Тук всяко дете създава прекрасен свят с цветни герои и чудесни истории. То се научава да разбере по-добре себе си и света около него, да развие творческо си мислене и способности. 
Ателието по живопис в Детско Арт Студио НИК дава възможност на децата да изразят своите впечатления, мисли и чувства чрез използването на различни техники в изкуството. Децата се запознават и с изкуството и културата от различни епохи. Добре структурирани методи позволяват на преподавателя да покаже индивидуалността на всяко дете. Целта е да се развие детският художествен вкус, фантазия и въображение, както и точността на движенията на ръката, двигателните умения и координацията.

Клубни занимания   ТЕАТРАЛНО СТУДИО НИК - Курсовете са предназначени за деца на възраст от 6 до 12 години. Максимален брой места в групата - 8 души. Месечна такса 40 лв.


Начинаещите актьори са добре дошли в нашето Театрално студио. Творческите задачи помагат на децата да покажат артистични таланти, развиват внимание, памет, реч и музикално чувство. Тук те се научават да усещат телата си, изражението на лицето и гласа, драматизират любими разкази и приказки, измислят собствени скечове. Театралните изяви развиват детското въображение, усъвършенстват интонация и жестове, приучват към импровизация и усет към музиката.
Децата се запознават с историята на кукления театър и създаването на куклите, с различни техники и магически трикове, с вълшебството зад паравана. Изработват със собствените си ръце кукли от хартия, глина, дърво, плат и други материали,а после ги карат на оживяват на сцената.

  Клубни занимания

МАЛКИ СРЪЧНИ РЪЧИЧКИ -

Курсовете са предназначени за деца на възраст от 4 до 7години. Максимален брой места в групата - 8 души. Месечна такса 40 лв.


 По един интересен и достъпен начин малчуганите се научават на основните техники за работа с разнообразни  материали.   От разноцветна хартия, картон, парчета плат, пластелин, прежда,  филц, дърво и други материали, Малките ръчички конструират и майсторят красиви предмети, играчки и сувенири, създават свои собствени шедьоври.

   

СЕМЕЙНИ АТЕЛИЕТА по ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА

Курсовете са предназначени за възрастни. БОНУС - ако имате малки деца те играят в детския кът безплатно по време на заниманията. Месечна такса 40 лв.


Цел на срещите ни е да отморим от напрегнатото ежедневие, да ви научим на различни модерни техники в приложните изкуства, да развие въображение, пространствено художествено виждане и вкус, умения и сръчност. Плъсти, декопаж, мраморна техника, мозайки, изкуство с рециклиране на хартия и пласмаса, шев и бродерия. Ще създаваме красиви подаръци, сувенири, бижута.

Всяка седмица изложба базар! Ще имате възможност да изложите при нас в рамките на една седмица вашите произведения.

Заповядайте да творим и се забавляваме заедно!

 

 

НИК - Арт Студио - твори и играй;
София, кв."Лозенец", ул."Вежен" №14, тел: 0896 71 71 88

 


Горе
НИК © 2003 - 2015 НИК • Арт Студио
© Created by Creato.biz